Skip to main content

Seizoenskookworkshop ZOMER

Seizoenskookworkshop: LENTE (extra editie)

TAPASi, ANTIPASTI, AMUSE en MEZZE
In deze workshop maak je een culinaire reis langs de kusten van de Middellandse Zee.
Oorspronkelijke en smaakvolle gerechtjes, vaak met dezelfde ingrediënten, maar volgens
traditie van het land bereid.

WAT STAAT ER OP HET MENU:
Italiaanse focaccia
Spaanse Patatas bravas met aioli
Provençaals gemarineerde kippenpootjes
Marokkaanse gemarineerde olijven
Italiaans gekonfijte tomaatjes
Libanese salade met haloumikaas
Spaans gevulde champignons
Spaans gemarineerde garnalen
Italiaanse tonijnsalade
Zomers fruit

PRAKTISCHE INFORMATIE
Prijs: Member 20 euro / niet member 40 euro
Max 8 deelnemers
Locatie: Jacqueline Jansen Tombestraat 2, 3740 Hees (Bilzen)

Ben je member?