WAT MAG JE VERWACHTEN?
We maken authentieke Italiaanse pizza Margherita, Quatro Stagioni, al Tonno, al Funghi, Primavera, Marinara….
In deze workshop leer je de fijne kneepjes die van je pizza een overheerlijk gerecht maken.
Met goede en gezonde ingrediënten bereiden we het deeg. Terwijl het deeg rijst, maken we de tomatensaus, snijden groenten, fruit, noten, vis, charcuterie, kruiden, kazen en andere smaakmakers om de pizza’s te beleggen.
Het gerezen deeg rollen we uit, doen we in de pizzavorm en beleggen we naar eigen goesting waarna we samen heerlijk degusteren. Jouw eigen deeg neem je mee naar huis, je huisgenoten zullen aangenaam verrast zijn van je hartige of zoete pizzakunsten.
PROGRAMMA
18.30u Start van de workshop
22.00u Afronding van de workshop
PRIJS: member 20 euro /Niet member 40 euro
Inclusief pizza en drank
PRAKTISCHE INFORMATIE
Max 8 deelnemers
Locatie:
Tombestraat 2, 3740 Hees (Bilzen)