Skip to main content

Kinderactiviteit: Guy Daniels op bezoek

Kinderactiviteit: Guy Daniels op bezoek

Kanker heeft ook veel impact op het gezinsleven. De ziekte komt regelmatig centraal te staan en kinderen worden betrokken bij het proces.
Om even alle zorgen, stress en ook de ziekte even aan de kant te zetten organiseert Leef met LEF vzw een activiteit voor kinderen en ouders.
We hebben een bijzondere gast uitgenodigd die ons een hele dag meeneemt van in zijn verteltent tot samen op pad gaan.

WIE IS GUY DANIELS?
Al bijna 25 jaar trek ik door het Vlaamse land om voorstellingen te geven. Graag neem ik mijn jonge publiek mee in mijn verteltent. Geen grote zaal, volgepropt met honderden kinderen. Geen moeilijk theaterstuk met publiek dat stil moet zitten. En zeker geen groot podium ergens ver weg waarop alles moet gebeuren… Neen hoor! Als kleuterleider heb ik in de praktijk mogen ervaren dat een intieme sfeer, interactie en betrokkenheid de sleutelwoorden zijn voor een geslaagd vertelmoment.

WAT MAG JE VERWACHTEN?
In de ochtend worden we verwacht in Guy zijn bijzondere verteltent daar zal hij het verhaal "Mijn mooiste spinnenweb" brengen.
Een vrolijk verhaal over spinnen, faalangst en een brilletje krijgen.

Om weer op krachten te komen kunnen we samen genieten van een lekkere lunch en drankjes.

Daarna zetten we onze dag verder met een toffe luisterwandeling in de mooie omgeving van Alden Biesen, ben jij ook benieuwd naar het verhaal van de krakende bezems.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie verteltent: Bosselaar 34, 3740 Rijkhoven

Prijs per duo:
Leden 15 euro
Niet leden: 30 euro

Lunch, drank en versnaperingen inbegrepen

Ben je member?